Βρείτε μας

Σχετικά βίντεο

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε τις τρεις ιστορικές ομάδες της Θεσσαλονίκης να βρίσκονται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης. Να μιλήσει κάποιος για τον Ηρακλή που βρίσκεται στις μικρότερες κατηγορίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ; Για τον Άρη που αντιμετώπισε τα πιο κρίσιμα προβλήματα στα γενέθλια των 100 χρόνων; Για τον ΠΑΟΚ που έχει «κολλήσει» οικονομικά ακόμα κι αν στο τιμόνι της ποδοσφαιρικής ομάδας βρίσκεται ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους της Γηραιάς Ηπείρου;

Περισσότερα...

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Κατά την προεκλογική περίοδο γίναμε “θύματα” δεσμεύσεων όπως και κάθε φορά άλλωστε. Ειδικά η τελευταία εβδομάδα αποτέλεσε πλειστηριασμό υποσχέσεων, κυρίως από την πλευρά της προηγούμενης κυβέρνησης. Εγώ φυσικά δεν ενδιαφέρομαι και τόσο για τις “δεσμεύσεις της τελευταίας στιγμής”. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία σ’εμάς ως σωματείο, είναι οι διαχρονικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και αφορούν τον κλάδο μας. Στόχος του άρθρου φυσικά, να τις υπενθυμίσω.

Περισσότερα...

Πτήσεις low-cost και επιπτώσεις

Οι πτήσεις χαμηλού κόστους είναι πλέον της μόδας για την Θεσσαλονίκη, αλλά και για την Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη δε, μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη με τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες χωρίς την δυσκαμψία των πολυπληθών μεγαλουπόλεων, οι επιπτώσεις είναι και οι πιο προφανείς. Για να εξετάσει κάποιος καλύτερα το συγκεκριμένο ζήτημα, θα πρέπει να χωρίσει τα αποτελέσματα σε δύο κατηγορίες. Αυτά που προκαλούνται από τους τουρίστες που έρχονται και αυτά που προκαλούνται από τους Έλληνες που φεύγουν.

Περισσότερα...

Τελικά πόσο θα μας επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών;

 

Άρθρο του Κώστα Ιακώβου

Πρόεδρος Ένωσης Καπνοπωλών,

Ψιλικών και Περιπτέρων Μακεδονίας,

Μέλος Δ.Σ. ΕΕΘ

 

          Εξαγγελίες εδώ, εξαγγελίες εκεί, “δύσκολα λέει είμαστε” το ένα σποτάκι, “υπάρχει ελπίδα” το άλλο, και πάει λέγοντας, σε ένα κυκεώνα εξαγγελιών, καταγγελιών, εκφοβισμού και εκβιασμού της ψήφου μας. Αν κάποιος ειδικά έχει το χρόνο και βλέπει και τηλεόραση αυτή την περίοδο, “μαύρο φίδι που τον έφαγε”... Τελικά εγώ αποφάσισα να κλείσω την τηλεόραση, να τσεκάρω τη δουλειά που έχω να κάνω όλη την υπόλοιπη εβδομάδα και να περάσω εποικοδομητικά την Κυριακή μου βλέποντας την οικογένειά μου.

Περισσότερα...

Τόλμη και… Γοητεία

Ξεκίνησε η διανομή πετρελαίου θέρμανσης

 

16/10/2014

Περισσότερα...