Βρείτε μας

https://www.facebook.com/kostas.iakovou.75    

Σχετικά βίντεο

 

 

 

 

 

Εκδήλωση με θέμα την τραπεζική διαμεσολάβηση

  Θεσσαλονίκη, 14 Δεκεμβρίου 2019 

   

         Παρακάτω παρατίθεται το απόσπασμα του χαιρετισμού  στην εκδήλωση που προσκλήθηκε ο οικονομικός επόπτης του ΕΕΘ με θέμα την τραπεζική διαμεσολάβηση.
        «Εγώ σήμερα εδώ πέρα βλέπω μια εξωστρέφεια. Έρχομαι σε επαφή με πολλούς επαγγελματίες καθημερινά λόγω των ιδιοτήτων μου και μπορώ να μεταφέρω το σφυγμό τους σε κάθε χώρο. Εδώ σήμερα βλέπουμε μια εξωστρέφεια, γιατί και η προσομοίωση που θα γίνει αλλά και το προϊόν της αποτελούν εξωστρέφεια. Για αυτό πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της σημερινής εκδήλωσης, καθώς πρόκειται για μία πολύ πρωτότυπη ενέργεια.

Η τραπεζική διαμεσολάβηση είναι ένα εμπορικό προϊόν στην αγορά, άρα για να γίνει γνωστό θα πρέπει εσείς όλοι και η διοίκηση του ινστιτούτου να πετύχετε καλό marketing, αλλά εκτός από αυτό απαραίτητη είναι διαβεβαίωση του πελάτη/επαγγελματία που θα συνεργαστεί μαζί σας. Πρέπει να εμπιστευτούν το διαμεσολαβητή καθώς η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω. Όταν εμπιστευτεί κάποιος αυτό το προϊόν και επιτύχει, ακόμη και να μην είναι καλή η έκβαση της διαδικασίας, όλη αυτή η διενέργεια θα αποτελέσει μια έμμεση διαφήμιση. Συγχαρητήρια και πάλι στη διοίκηση και εμείς ως Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης(ΕΕΘ) είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε».