Βρείτε μας

https://www.facebook.com/kostas.iakovou.75    

Σχετικά βίντεο

 

 

 

 

 

Συνεντέυξεις

"Να διατηρηθεί το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη- Έκανε δουλειά."

Θεσσαλονίκη, 9 Ιουλίου 2019

Έκκληση στη νέα κυβέρνηση να διατηρήσει το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνα μέσω του Alpha 96,5.

 

Στην επικείμενη συνάντηση με τον νέο υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, ως θέμα «Θα πρέπει να βάλω και το γραφείο του πρωθυπουργού όπως είχε και ο Τσίπρας. Έκανε δουλειά. Είναι μια έκκληση από τους επιχειρηματίες, γιατί ήταν πολλά πράγματα που τα λέγαμε στο Μαξίμου εδώ πέρα και τα διευθετούσαν πιο γρήγορα».

Read more ...

"Τα σχέδια της επόμενης ημέρας για τη Θεσσαλονίκη μας!"

11 Ιουν 2019

     Φιλοξενήθηκα στη Βεργίνα τηλεόραση, στην εκπομπή «Τα Λέμε», με παρουσιάστρια την Χριστίνα Τσόρμπα, όπου συζητήσαμε για την εκλογή μου στο Δήμο Θεσσαλονίκης, τον νόμο του Κλεισθένη καθώς και για τα σχέδια της επόμενης ημέρας για τη Θεσσαλονίκη μας!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξή μου:

 

"Τι περιμένουν οι δημότες από το Δήμο Θεσσαλονίκης."

22 Μαΐου 2019

«Η κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας στο δήμο Θεσσαλονίκης. Τι περιμένουν οι δημότες από το Δήμο Θεσσαλονίκης. Τι περιμένουν οι δημότες από τον νέο Δήμαρχο». Σε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης συζητώ με την κυρία Βροχίδου στην εκπομπή «Μέσα σε όλα» για την κρίσιμη προεκλογική περίοδο, τα fake news και άλλα πολλά! Ο Γιώργος Ορφανός θα είναι δήμαρχος της Θεσσαλονίκης!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη μου:

"Η αυριανή απεργία,οι μικρομεσαίοι και η μεταμνημονιακή εποχη!!"

Θεσσαλονίκη, 29 Μαΐ 2018

     Αναφερθήκαμε στην αυριανή απεργία, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την μεταμνημονιακή εποχή, καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Λέμε» με την Χριστίνα Τσόρμπα, στη Βεργίνα Τηλεόραση.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξή μου:

 

"Τι προτεραιότητες που πρέπει να θέσουμε όσον αφορά το Δήμο Θεσσαλονίκης;"

Θεσσαλονίκη, 20 Μαΐου 2019

     Στο Eurochannel, στην εκπομπή «Ανατρεπτική Ματιά», με παρουσιάστρια την Λίνα Κανάκη, συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας, αναφερθήκαμε στις βλέψεις και στο πρόγραμμα του συνδυασμού, καθώς και στις προτεραιότητες που πρέπει να θέσουμε όσον αφορά το Δήμο Θεσσαλονίκης!!!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξή μου: