Βρείτε μας

https://www.facebook.com/kostas.iakovou.75

Σχετικά βίντεο

Πέντε λόγοι για να ψηφίσεις Στάυρο Καλαφάτη

  • Ο Σταύρος Καλαφάτης έφερε με επιτυχία σε πέρας όποια αποστολή του ανατέθηκε, είτε σε κυβερνητικό, είτε σε αυτοδιοικητικό επίπεδο. Αντίθετα, ο συνυποψήφιος του, επί τρεισήμισι χρόνια, έπασχε από ασυνέπεια λόγου και πράξης, με αποτέλεσμα η πόλη να παρουσιάσει αναπτυξιακή υστέρηση.
  • Ο Σταύρος Καλαφάτης δίνει προτεραιότητα στην καθημερινότητα και στην καθαριότητα, δύο τομείς στους οποίους η Θεσσαλονίκη εμφανίζει σημαντικό έλλειμμα από το 2011 ως και σήμερα.
  • Ο Σταύρος Καλαφάτης διέψευσε τους δημοσκόπους και τα exit polls που τον ταύτιζαν σαν τον... Τιτανικό, στο παρθενικό του οδοιπορικό για το δημαρχιακό θώκο του δήμου Θεσσαλονίκης. Αντ'αυτού, διέψευσε όλους τους ειδικούς και διεκδικεί και πάλι με αξιώσεις τον δήμο Θεσσαλονίκης.
  • Ο Σταύρος Καλαφάτης απευθύνεται σε όλους τους δημότες. Δεν τους χωρίζει σε δεξιούς, αριστερούς, κεντρώους, ακροδεξιούς, προοδευτικούς και κομμουνιστές. Μια ματιά στο ψηφοδέλτιο του επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.
  • Ο Σταύρος Καλαφάτης είναι απαλλαγμένος από εξαρτήσεις και βαρίδια του παρελθόντος. Επιλέγει καθαρά και άφθαρτα πρόσωπα στην πορεία του προς τον δήμο Θεσσαλονίκης, διαψεύδοντας όσους λένε ότι είναι άνθρωπος του κομματικού σωλήνα.