Βρείτε μας

Σχετικά βίντεο

ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

Η προεκλογική περίοδος τελείωσε, μετά λύπης μου, όμως αναγκάζομαι να αναφέρω ξανά κάποια πράγματα. Mία από τις καθημερινές μου συνήθεις είναι να συχνάζω λόγω οικογενειακών στιγμών στο πάρκο του Πεδίου του Άρεως (έναντι ΕΤ3), όπου και συνεχώς πέφτω πάνω σε ένα παραμελημένο σκουπιδότοπο.  Αν θυμηθούμε τις προεκλογικές δεσμεύσεις λοιπόν, τα σκουπίδια κι η βρωμιά της πόλης ήταν το ζήτημα που σχεδόν είχε επιλυθεί.  Δυστυχώς διαψεύδεται η Διοίκηση του Δήμου.

 

Και φυσικά λέω δυστυχώς, γιατί όλοι θέλουμε μία καθαρή και προσιτή πόλη. Στόχος μου δεν είναι να κριτικάρω κακότροπα τη Διοίκηση, στόχος μου είναι να τους αφυπνίσω, γιατί έχουμε άλλα πέντε χρόνια Διοίκησης μπροστά μας και θα πρέπει όλοι οι πολίτες όπου βρίσκουμε το άδικο να το υπενθυμίζομε προς το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Εν τέλει μπήκα στο πειρασμό και τράβηξα κάποιες φωτογραφίες. Οι ευθύνες μπορεί να μην είναι όντως του Δήμου. Οι ευθύνες μπορεί να ανήκουν στο προσωπικό, στην κεντρική Διοίκηση, ακόμα και στους πολίτες της πόλης μας. Σίγουρα όμως όλοι έχουμε την ευθύνη να αναφέρουμε τα επόμενα πέντε χρόνια ότι δεν μας ικανοποιεί και αδικεί αυτό τον υπέροχο τόπο. 

Με χαρά λοιπόν κύριοι Άρχοντες να είμαστε στο πλάι σας, ή και απέναντί σας (αν χρειαστεί), για να συμβάλλουμε στο έργο ως πολίτες πλέον, και όχι ως υποψήφιοι αντίπαλοι. Με χαρά να σας κατευθύνουμε για ότι σταματήσατε να βλέπετε μετά την προεκλογική περίοδο. Με χαρά εντέλει να βοηθήσουμε σε όποια θετική ενέργεια γίνεται στην πόλη.  Αλλά μην ξεχνάτε για ποιο λόγο σας επέλεξε ο κόσμος.