Βρείτε μας

https://www.facebook.com/kostas.iakovou.75    

Σχετικά βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

 

Άρθρα

Θα είναι αποτελεσματική η εφαρμογή της ιχνηλασιμότητας;

Του Κώστα Ιακώβου, 

Πρόεδρος Ένωσης Καπνοπωλών, Ψιλικών & Ενοικιαστών Περιπτέρων Μακεδονίας,

Πρόεδρος ΟΕΕΘ, 

Μέλος Δ.Σ ΕΕΘ-ΓΣΕΒΕΕ       

Θεσσαλονίκη, Μάϊος 2019

 

   Αρχικά, θα ήθελα να περιγράψω με λίγα λόγια τι εστί ιχνηλασιμότητα. Τα πακέτα μονάδων προϊόντων καπνού που παράγονται ή πωλούνται στην Ε.Ε. θα σημειώνονται με μοναδικό barcode (κωδικό) που θα παρέχεται στους κατασκευαστές από ανεξάρτητο τρίτο («εκδότης πιστοποιητικού»).

Read more ...

Ιακώβου Κωνσταντίνος

Θεσσαλονίκη, 13 Μαΐου 2019

     Είμαι άνθρωπος της αγοράς εδώ και πολλά χρόνια. Χάρη στην εμπειρία μου έχω μάθει να αποτυπώνω τα έργα μου με πράξεις και όχι με λόγια και γιαυτό θεωρώ ότι μπορώ να συνεισφέρω θετικά τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους πολίτες.

Read more ...

Ο… αεικίνητος Κώστας Ιακώβου

 

Θεσσαλονίκη, 6 Μαρτίου 2019

       Τον τίτλο του αεικίνητου διεκδικεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων και Επαγγελματιών νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ) και οικονομικός επόπτης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Κώστας Ιακώβου.

Read more ...

Αδήριτη ανάγκη η αλλαγή του ωραρίου φορτοεκφόρτωσης στο δήμο Θεσσαλονίκης

 

Του Κώστα Ιακώβου,

Πρόεδρος Ένωσης Καπνοπωλών Μακεδονίας,

Μέλος Δ.Σ. ΓΣΕΒΕΕ, 

Μέλος Δ.Ε. ΕΕΘ-Οικονομικός Επόπτης

            Θεσσαλονίκη, Απρίλιος 2019 

 

 

         Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), μετά από πρωτοβουλία του Μιχάλη Ζορπίδη, με κεντρικό θέμα το νέο ωράριο φορτοεκφόρτωσης στο δήμο Θεσσαλονίκης, προσκλήθηκαν φορείς και επιχειρηματίες της πόλης αλλά και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος, Αθανάσιος Παππάς.

Read more ...

ΕΕΘ: Αναστολή εφαρμογής του νέου ωραρίου φορτοεκφορτώσεων

 

         Έντονη είναι η αντίδραση μεταφορέων, εταιρειών  και καταστηματαρχών στο νέο ωράριο φορτοεκφορτώσεων στο Δήμο Θεσσαλονίκης που από 1ης Μαρτίου τέθηκε σε εφαρμογή, γιατί δημιουργεί πρόβλημα στην τροφοδοσία και λειτουργία της αγοράς. Μάλιστα ο Α’ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ κ. Γ. Ηλιάδης ζήτησε την αναστολή του νόμου που ορίζει το νέο ωράριο φορτοεκφορτώσεων μέχρι την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης  από τη νέα αρχή, μετά τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου.

Read more ...