Βρείτε μας

https://www.facebook.com/kostas.iakovou.75    

Σχετικά βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

 

Άρθρα

Ο… αεικίνητος Κώστας Ιακώβου

 

Θεσσαλονίκη, 6 Μαρτίου 2019

       Τον τίτλο του αεικίνητου διεκδικεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων και Επαγγελματιών νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ) και οικονομικός επόπτης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Κώστας Ιακώβου.

Read more ...

ΕΕΘ: Αναστολή εφαρμογής του νέου ωραρίου φορτοεκφορτώσεων

 

         Έντονη είναι η αντίδραση μεταφορέων, εταιρειών  και καταστηματαρχών στο νέο ωράριο φορτοεκφορτώσεων στο Δήμο Θεσσαλονίκης που από 1ης Μαρτίου τέθηκε σε εφαρμογή, γιατί δημιουργεί πρόβλημα στην τροφοδοσία και λειτουργία της αγοράς. Μάλιστα ο Α’ αντιπρόεδρος του ΕΕΘ κ. Γ. Ηλιάδης ζήτησε την αναστολή του νόμου που ορίζει το νέο ωράριο φορτοεκφορτώσεων μέχρι την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης  από τη νέα αρχή, μετά τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαίου.

Read more ...

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης για τη υποψηφιότητά του

 Θεσσαλονίκη, 25 Φεβρουαρίου 2019   

      

      Η υποψηφιότητα του κ. Ιακώβου στο δήμο Θεσσαλονίκης, αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα συζήτησης του κ. Κωνσταντίνου Ιακώβου, προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης στην εκπομπή «Τα Λέμε», στο κανάλι Βεργίνα, με παρουσιάστρια τη Χριστίνα Τσόρμπα.  Ο κ. Ιακώβου μίλησε εκτενώς για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε το συνδυασμό του Γ. Ορφανού και επί πρόσθετα αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και στη διάσπαση της ΝΔ. 

Read more ...

Είμαι υποψήφιος με τον Γιώργο Ορφανό γιατί ξέρει να διοικεί

myportal.gr

orfanos.gr

 Θεσσαλονίκη, 21 Μαρτίου 2019

       

         Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Ορφανού “Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον” θα είναι ο Κώστας Ιακώβου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης και Οικονομικός Επόπτης στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκη. “Πιστεύω πως τα χαρακτηριστικά που διαθέτει είναι αυτά που σήμερα έχει ανάγκη η πόλη και το κυριότερο ξέρει να διοικεί, μπορεί να βάλει τη μηχανή του Δήμου να δουλέψει γιατί έχει δοκιμαστεί ως υπουργός”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ιακώβου εξηγώντας γιατί είναι υποψήφιος με τον Ορφανό. Επίσης ο κ. Ιακώβου αναφέρεται στο διακύβευμα των εκλογών, την οικονομία της πόλης και τη “Συμφωνία των Πρεσπών”.

Read more ...

Υποψήφιος με τον Γιώργο Ορφανό ο Κώστας Ιακώβου

       Θεσσαλονίκη, 6 Φεβρουάριου 2019

         Σε ρυθμούς δημοτικών εκλογών και στελέχωσης των ψηφοδελτίων τους οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Καπνοπωλών, Ψιλικών και Ενοικιαστών Περιπτέρων Μακεδονίας και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματίων και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, Κώστας Ιακώβου θα κατέβει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Γιώργου Ορφανού ««Η Θεσσαλονίκη Είναι το Μέλλον».

Read more ...