Βρείτε μας

https://www.facebook.com/kostas.iakovou.75    

Σχετικά βίντεο

 

 

 

 

 

Άρθρα

Δεν χωρούν φραγμοί στην ενημέρωση  

     Θεσσαλονίκη, Μάιος 2018

         Αποφάσισα να δώσω την μάχη για την τοπική αυτοδιοίκηση γιατί θεωρώ ότι έχω να δώσω πολλά. Σχεδόν όλη μου τη ζωή δραστηριοποιούμαι στο ελεύθερο εμπόριο και σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους της ύπαρξης του ελεύθερου επαγγελματία πιστεύω ότι μπορώ να βάλω ένα «λιθαράκι» σε αυτό που ονομάζεται ύπαρξη, εξέλιξη και ανάπτυξη του κλάδου. Μέχρι σήμερα πίστευα ότι αυτό που έχω να αντιμετωπίσω είναι μόνο η δυσπιστία και η αμφισβήτηση του κόσμου καθώς καταβάλλεις προσπάθειες να τους πείσεις ότι τελικά εμείς οι νέοι κάτι αξίζουμε. Κάτι μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξουμε αυτό το γκρίζο τοπίο.

          Ότι έχουμε ιδέες, λύσεις που μπορούν με δουλειά και μεράκι να υλοποιηθούν. Απ’ ότι φαίνεται όμως οι δυσκολίες να διατυπώσεις αυτά που θέλεις, να πεις στους πολίτες ότι μπορείς και να φέρεις εις πέρας δύσκολες καταστάσεις, κρύβονται αλλού. Στη Θεσσαλονίκη το κλείσιμο της ΕΤ3 άλλαξε τα δεδομένα του τηλεοπτικού σκηνικού της πόλης. Η δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100) και τηλεοπτικά μέσα τοπικής κυρίως εμβέλειας είναι τα μοναδικά μέσα πλέον προβολής των θέσεων και των προτάσεων του κάθε υποψηφίου. 

        Ωστόσο, αναρωτιέμαι: 

Για ποιο λόγο, η διοίκηση της ΔΕΠΘΕ αποφάσισε την προβολή μόνο των Υποψηφίων Δημάρχων; 

Δεν θα έπρεπε να φιλοξενηθούν και οι θέσεις των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων; 

Άλλωστε, η TV100 ανήκει σε όλους τους Δημότες Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θέλουν να ενημερώνονται σωστά και αντικειμενικά για τα τεκταινόμενα στον τόπο τους. 

Δυστυχώς, αυτό δεν γίνεται όταν μπαίνουν φραγμοί που «φιλτράρουν» την ροή της ενημέρωσης.