Βρείτε μας

https://www.facebook.com/kostas.iakovou.75    

Σχετικά βίντεο

 

 

 

 

 

Άρθρα

Το μέλλον του τόπου μας αφορά όλους

Θεσσαλονίκη, Μάιος 2014

          Για άλλη μια φορά, οι ειδικοί των exit polls και των δημοσκοπήσεων διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Τι και αν έκαναν λόγο για άνετη επικράτηση της διοίκησης Μπουτάρη από τον πρώτο κιόλας γύρο των δημοτικών εκλογών. Δυστυχώς, για τους δημοσκόπους, η διαφορά των 10 και πλέον μονάδων από τον δεύτερο, Σταύρο Καλαφάτη, διαψεύστηκε.  Τί συνέβη; 

      Μήπως πολλοί επέλεξαν την οδό της αποχής και δήλωσαν αναποφάσιστοι, προκειμένου να αποφύγουν την συμμετοχή σε μια διαδικασία που έχει ορίζοντα πενταετίας για κάθε διοίκηση; Όπως και να έχει, το σκηνικό στο Δήμο Θεσσαλονίκης παραμένει ρευστό, ενόψει της επαναληπτικής εκλογικής αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής 25 Μαΐου. Ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών θα κρίνει  κατά πόσο τα διλήμματα θα μετατραπούν σε αποφάσεις. Οφείλουμε όλοι στις εκλογές της 25ης Μαΐου να σκεφτούμε πολύ καλά τι θέλουμε για την Θεσσαλονίκη μας.     

        Μία διοίκηση που θα συνεχίσει την ίδια πολιτική, αγνοώντας τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης ή μία διοίκηση που θέλει να χαράξει νέα πορεία στην ανάπτυξη και εξέλιξη της Θεσσαλονίκης Δεν χρειάζονται λόγια, παρά μόνο αποφάσεις, στις οποίες ενεργό ρόλο θα έχουν οι δημότες. Μην αφήνετε άλλους να αποφασίζουν για εσάς, χωρίς εσάς. Το μέλλον του τόπου μας είναι η υπόθεση όλων μας. Βάζουμε ένα τέλος σε αντιλήψεις του παρελθόντος και ανοίγουμε ένα παράθυρο ελπίδας για το μέλλον.  Συμμετέχουμε, αποφασίζουμε, δημιουργούμε.