Ιδιαίτερες Συναντήσεις

Θεσσαλονίκη, 2019
Με τιμά ιδιαίτερα το ότι παρευρέθηκα στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου φροντιστηρίων ξένων γλωσσών PALSO B.E., καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικό Σωματείο, αποτελούμενο αμιγώς από γυναίκες.Συγχαρητήρια στο δυναμισμό και στην προσπάθεια τους γιατί με ό,τι και αν καταπιάνονται το φέρνουν εις πέρας, χάρη στην ενότητα που διαθέτουν τόσο ως ξεχωριστές προσωπικότητες αλλά και ως σύνολο!

6 Ιουνίου

 

“Η γυναικεία φωνή του παρόντος Σωματείου αξίζει πραγματικά εύσημα!”

 

 

      Με πολλή μεγάλη μου χαρά, περιηγήθηκα στο μεγαλύτερο ιδιωτικό μουσείο του Στέλιου Καζαντζίδη, όπου θαύμασα και αναπόλησα αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο.
Το Μουσείο «Οικία Στέλιου Καζαντζίδη» βρίσκεται στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης και αποτελεί πραγματικά ένα πολιτιστικό κληροδότημα, τόσο για τους νέους όσο και για τους παλαιότερους που θέλουν να περιηγηθούν στη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη.

      Θέλω να συγχαρώ αυτήν την προσπάθεια, γιατί το μουσείο αυτό έχει φτιαχτεί με πολύ μεράκι και μεγάλη ανιδιοτέλεια.
Σκοπός της δημιουργίας αυτού του χώρου είναι να διατηρηθεί ζωντανή η μνήμη του αγαπημένου μας τραγουδιστή και να συνεχίσουμε να τον τιμούμε!!!
Συγχαρητήρια λοιπόν στον κύριο Κιορσάββα Νικόλαο που ανέλαβε αυτήν την πρωτοβουλία!!!

 12 Απριλίου

     Θέλω να δώσω προσωπικά συγχαρητήρια στον κ. Αναστάσιο Τζήκα, πρόεδρο της ΔΕΘ–HELEXPO που κατάφερε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά να καταστήσει τη ΔΕΘ, επίκεντρο της αγοράς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στα Βαλκάνια! Τέτοιου είδους ενέργειες χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε μια Θεσσαλονίκη με όραμα, μια πόλη που θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλους!

Το παρών έδωσα στη χθεσινή ημερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), με θέμα «Πρόληψη κλοπών–ληστειών στο χώρο του επαγγελματία».
Απηύθυνα χαιρετισμό ως Οικονομικός Επόπτης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την Επιτροπή «ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», η οποία διοργάνωσε αυτή την πολύ χρήσιμη ημερίδα.