Ο… αεικίνητος Κώστας Ιακώβου

Θεσσαλονίκη, 6 Μαρτίου 2019

       Τον τίτλο του αεικίνητου διεκδικεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων και Επαγγελματιών νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ) και οικονομικός επόπτης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Κώστας Ιακώβου.

Την μία στιγμή, στηρίζει το ανθρωπιστικό έργο του προϊσταμένου του Ι.Ν.Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως, πατήρ Ελευθέριου, την άλλη, παραβρίσκεται στη σύσκεψη για το ωράριο των φορτοεκφορτώσεων ενώ δίνει και το παρών στην ετήσια κοπή της πίτας του σωματείου επαγγελματιών ιδιωτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών Θεσσαλονίκης, Μακεδονίας και Θράκης .

Ύστερα από όλα αυτά, δεν είναι να απορεί κανείς πως ο κ. Ιακώβου προλαβαίνει να κάνει και προεκλογικό αγώνα, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό “Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον” του Γιώργου Ορφανού…

         Ο προϊστάμενος του ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως, πατήρ Eleftherios Koutsaftakis είναι αεικίνητος και φιλόστοργος προς όλους μας. Είναι χαρά μου που στηρίζω το αέναο και ανθρωπιστικό του έργο, καθώς αισθάνομαι χρήσιμος προσφέροντας βοήθεια στους αναξιοπαθούντες. Όλοι μας είναι καλό να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας ενώνοντας τις δυνάμεις μας, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

#thessaloniki_is_the_future 
#thessaloniki #ekloges #ekloges2019
#orfanos #iakovou #SKG
#dimotikesekloges

thesseconomy.gr