“Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον”

Θεσσαλονίκη, 2019

Δίπλα στον νέο, στον επαγγελματία και τον πολίτη-Προοπτικές εξέλιξης της πόλης μας!

«Προ των πυλών» οι εκλογές, έτοιμοι να αναλάβουν οι επόμενοι επικεφαλής της Θεσσαλονίκης μας…

 

 

Το παρών έδωσα στη διαδραστική εκδήλωση με επίκεντρο τους νέους,

όπου ο Γιώργος Ορφανός, Υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό «Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

έλυσε τις απορίες τους σχετικά με το πρόγραμμα του για το περιβάλλον,το επιχειρείν, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

 

 

Στόχος μας να είμαστε δίπλα στους νέους γιατί αυτοί αποτελούν το μέλλον της πόλης μας!!!

Στόχος μας να υλοποιήσουμε τις ιδέες τους και τα όνειρά τους να αποτυπωθούν στην πράξη!!!

Ως γνωστόν, οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και οι πιο πιστοί του σύντροφοι!!!

Γιατί λοιπόν να μην απολαύσουμε όλοι μαζί, την Κυριακή, μια βόλτα παρέα με τους καλύτερους μας φίλους;

 

 

 

  12 Μαΐου

 10 Μαΐου

        Ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιώργο Ορφανό και τον Συνδυασμό «Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» και ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ), είχα την τιμή να ανταλλάξω απόψεις και να ακούσω με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σωματείο των εργαζομένων του ΟΠΑΠ.

Η καλύτερη φορολόγηση, η ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας και αστυνόμευσης, ο καλύτερης χωροταξικός σχεδιασμός και η χρήση γης είναι μόνο μερικά από αυτά!
Πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση, να συνεργαστούμε και να δώσουμε λύση στα προβλήματα αυτά! Τα λάθη του παρελθόντος πρέπει να διορθωθούν…

          7 Μαΐου

Ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων του Νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ) και ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιώργο Ορφανό και τον Συνδυασμό «Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», είχα την ευκαιρία να ακούσω από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι της κεντρικής λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης (ΚΛΘ), σε μία συνάντηση που είχα με τον Σύνδεσμο τους. Οι επαγγελματίες αυτοί πλήττονται από την έλλειψη χώρου, το νέο ωράριο φορτοεκφόρτωσης, τις απαρχαιωμένες εγκαταστάσεις, την υπερφορολόγηση και το παραεμπόριο.

     Ακόμη, οι ανύπαρκτες τράπεζες στη γύρω περιοχή και η γενικότερη έλλειψη «κίνησης» εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, τους οδηγούν σε οικονομικό αδιέξοδο.  Πρέπει να εστιάσουμε στην αναδημιουργία της κεντρικής λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης και στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας τους, γιατί είναι καιρός να πάρουμε θέση!!! Η απραγία πρέπει να σταματήσει!!!

 

Μαΐου

        Συναντήθηκα με νέους ανθρώπους που είναι το μέλλον της πόλης μας και συζητήσαμε για την αυτοδιοίκηση.  Άκουσα τις προτάσεις τους και ανταλλάξαμε ιδέες. Κοινός στόχος μας μια Θεσσαλονίκη εξελιγμένη, με επίκεντρο τη νεανική επιχειρηματικότητα.  Μια πόλη που θα ειναι κοντά στους νέους και στα πιστεύω τους.

 

18 Απριλίου

       Στη συνάντηση μου με τους ιδιοκτήτες #ΤΑΞΙ του Σωματείου Θεσσαλονίκης «Ο ΕΡΜΗΣ», άκουσα με πολλή προσοχή τα αιτήματά τους και αφουγκράστηκα τον παλμό τους. Τα ΤΑΞΙ παίζουν ενεργό ρόλο στην μετακίνησή μας, προσπαθώντας να καλύψουν τα κενά μιας παρατημένης πόλης στον κυκλοφοριακό τομέα και για τον λόγο αυτό, ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ αλλά και ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιώργο Ορφανό και το Συνδυασμό «Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», θέλω να δηλώσω τη στήριξή μου στους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ και στο Σωματείο!!!
Υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει η άμεση και καθολική στήριξή μου στους οδηγούς ΤΑΞΙ, καθώς όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στη αναδιαμόρφωση της πόλης μας.  Μια πόλη περιβαλλοντολογικά καθαρή και σαφώς βελτιωμένη στον κυκλοφοριακό τομέα!!!  Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Σωματείου, κο Λεοντιάδη Κλήμη και όλο το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο που είχαν το θάρρος να μου καταθέσουν τις προτάσεις τους και να υποστηρίξουν τις θέσεις τους με ζήλο!!!

                                                 

                         

              13 Απριλίου

       Κατεβήκαμε στο κέντρο της πόλης, συνομιλήσαμε με τους επιχειρηματίες της γύρω περιοχής και αφού ακούσαμε με προσοχή τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, τους αγκαλιάσαμε θερμά, στηρίζοντας τους!!!
Στόχος μας η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας, όπου θα μπορούν να απευθύνονται καθημερινά σε εμάς, πριν αλλά και μετά τις εκλογές!!!

 11 Απριλίου

       Είναι τιμή μου να υποστηρίζω τους φοιτητές στην προεκλογική τους εκστρατεία!!! Οι νέοι πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά κι εμείς πρέπει να βρισκόμαστε στο πλευρό τους, βοηθώντας και παρακινώντας τους σε όλες τις ενέργειές τους!!! Για μία ακόμη συνεχόμενη χρονιά 18η αυτοδυναμία η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με 1655 ψήφους!!! Άνοδος με 205 ψήφους, ποσοστό 72.2%!!!

   

9 Απριλίου

         Παρών ήμουν στην παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού «Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιώργο Ορφανό.  Η αίθουσα του συνεδριακού κέντρου ήταν γεμάτη από κόσμο που θέλει να δει μια Θεσσαλονίκη οικονομικά ανεπτυγμένη, με σωστές υποδομές που θα την αναδείξουν σε διεθνή προορισμό αστικού τουρισμού.  Μια Θεσσαλονίκη εναρμονισμένη με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ο Γιώργος και εγώ σκοπεύουμε να θέσουμε ως προτεραιότητα τις ανάγκες των συμπολιτών μας για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!

6 Απρίλιος

Παρευρέθηκα σε φιλική συνάντηση με δημότες στο πάρκο της οδού Αγίου Νέστορος του Β΄ Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, όπου άκουσα με σοβαρότητα τις αμφιβολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ένα από αυτά, είναι η έλλειψη φωταγώγησης της περιοχής, που μου είπαν οι ίδιοι ότι ενισχύει την «άνθιση» της εγκληματικότητας.
Επίσης, η προσπάθεια ανάπλασης του πάρκου έμεινε ημιτελής, ενώ στο μέρος αυτό όπου παίζουν παιδιά, συχνάζουν παραβατικά στοιχεία.
Όσο για τα δένδρα της περιοχής ο Δήμος Θεσσαλονίκης τα έχει παραμελήσει, δίχως να υπολογίζει τους κατοίκους της περιοχής που διαμαρτύρονται… Μου εκμυστηρεύτηκαν κάτοικοι της περιοχής ότι αναγκάστηκαν να κόψουν τα δέντρα μόνοι τους. Τέλος, δημιουργήθηκε ένα συντριβάνι, για το οποίο σίγουρα δόθηκαν αρκετά χρήματα από το Δήμο, όμως παραμελήθηκε και αυτό!!! Πρέπει με τη νέα διοίκηση του δήμου να φροντίσουμε τα προβλήματα αυτά να τεθούν σε προτεραιότητα και να μην τα αμελήσουμε αμέσως μετά τις εκλογές!!!

     

28 Μαρτίου

       Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Καπάνι και να ακούσω τα προβλήματά τους. Θεωρώ ότι πρέπει να σταθούμε στο πλευρό τους και όχι να περιοριζόμαστε σε λόγια. Πρέπει να στηρίξουμε το έργο των επιχειρηματιών της αγοράς του Ιστορικού Κέντρου γιατί αποτελούν κομμάτι της πόλης. Για όλους αυτούς τους λόγους κατεβαίνω με τον Γιώργο Ορφανό και το συνδυασμό «Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», γιατί είναι άνθρωπος των πράξεων όπως και εγώ άλλωστε!!!

ΤΟ ΕΊΠΑΜΕ. ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ!!!

#thessaloniki_is_the_future
#thessaloniki
#orfanos #iakovo #thessaloniki_is_the_future
#thessaloniki #ekloges #ekloges2019
#orfanos #iakovou #SKG
#dimotikesekloges #dimosthessaloniki