Βρείτε μας

https://www.facebook.com/kostas.iakovou.75    

Σχετικά βίντεο

 

 

 

 

 

Συνεντέυξεις

"Η επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη"

4 Δεκ 2018

     Η επιχειρηματικότητα στη Θεσσαλονίκη, αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στην εκπομπή "Τα λέμε" στο κανάλι Βεργίνα, με παρουσιάστρια τη Χριστίνα Τσόρμπα. Μιλήσαμε εκτενώς για τον προϋπολογισμό του ΕΕΘ, την ενίσχυση των τοπικών οικονομιών, αλλά και για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε θέρμη και Ωραιόκαστρο.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξή μου:

"Να διατηρηθεί το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη- Έκανε δουλειά."

Θεσσαλονίκη, 9 Ιουλίου 2019

Έκκληση στη νέα κυβέρνηση να διατηρήσει το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνα μέσω του Alpha 96,5.

 

Στην επικείμενη συνάντηση με τον νέο υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, ως θέμα «Θα πρέπει να βάλω και το γραφείο του πρωθυπουργού όπως είχε και ο Τσίπρας. Έκανε δουλειά. Είναι μια έκκληση από τους επιχειρηματίες, γιατί ήταν πολλά πράγματα που τα λέγαμε στο Μαξίμου εδώ πέρα και τα διευθετούσαν πιο γρήγορα».

Read more ...

"Η αυριανή απεργία,οι μικρομεσαίοι και η μεταμνημονιακή εποχη!!"

Θεσσαλονίκη, 29 Μαΐ 2018

     Αναφερθήκαμε στην αυριανή απεργία, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την μεταμνημονιακή εποχή, καλεσμένος στην εκπομπή «Τα Λέμε» με την Χριστίνα Τσόρμπα, στη Βεργίνα Τηλεόραση.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξή μου:

 

"Τα σχέδια της επόμενης ημέρας για τη Θεσσαλονίκη μας!"

11 Ιουν 2019

     Φιλοξενήθηκα στη Βεργίνα τηλεόραση, στην εκπομπή «Τα Λέμε», με παρουσιάστρια την Χριστίνα Τσόρμπα, όπου συζητήσαμε για την εκλογή μου στο Δήμο Θεσσαλονίκης, τον νόμο του Κλεισθένη καθώς και για τα σχέδια της επόμενης ημέρας για τη Θεσσαλονίκη μας!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξή μου:

 

"Τι περιμένουν οι δημότες από το Δήμο Θεσσαλονίκης."

22 Μαΐου 2019

«Η κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας στο δήμο Θεσσαλονίκης. Τι περιμένουν οι δημότες από το Δήμο Θεσσαλονίκης. Τι περιμένουν οι δημότες από τον νέο Δήμαρχο». Σε μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης συζητώ με την κυρία Βροχίδου στην εκπομπή «Μέσα σε όλα» για την κρίσιμη προεκλογική περίοδο, τα fake news και άλλα πολλά! Ο Γιώργος Ορφανός θα είναι δήμαρχος της Θεσσαλονίκης!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη μου: