Συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Εμπόρων Θεσσαλονίκης (Ο.Ε.Ε.Θ.)

 Θεσσαλονίκη, 01 Μαρτίου 2018

 

              Νέα εποχή για την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Εμπόρων Θεσσαλονίκης. Στις αρχαιρεσίες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο με ανανεωμένη, σε ποσοστό 70%, σύνθεση. Οι αρχαιρεσίες διεξήχθησαν σε κλίμα συναδελφικής ομοψυχίας και αλληλεγγύης με μαζική συμμετοχή των αντιπροσώπων των Σωματείων, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο σε σώμα ως εξής:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                                            ΙΑΚΩΒΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ    

    

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:                            ΜΑΒΙΝΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:                             ΜΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ    

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.:                          ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ:                                                 ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  

ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:         ΤΣΕΝΤΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ        

ΜΕΛΟΣ:                                                   ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                  

ΜΕΛΟΣ:                                                   ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ:                                                   ΚΑΠΕΤΑΝΓΙΩΡΓΗ ΟΥΡΑΝΙΑ

 

        Κατά την ανάληψη των καθηκόντων τους τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άψογη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών και ευχαρίστησαν όλους τους συναδέλφους–αντιπροσώπους των Σωματείων για την ενεργή τους παρουσία και στήριξη με την ψήφο τους στη νέα αυτή προσπάθεια.  Ταυτόχρονα δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη των Σωματείων και την αντιμετώπιση των οξύτατων προβλημάτων τους, καθώς και ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συμμετέχει δυναμικά και πρωταγωνιστικά σε όλους τους αγώνες και σε όλα τα επίπεδα για την αντιμετώπιση των δικαίων αιτημάτων των μελών της Ομοσπονδίας.

           Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από μία γενιά νέων ανθρώπων με φρέσκιες ιδέες, που με την εκλογή τους θα συνεχίσουν δυναμικά την προσπάθεια και επίλυση των προβλημάτων των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, επαγγελματιών και εμπόρων  καθώς και την προάσπιση των συμφερόντων τους. Τέλος, ο νέος Πρόεδρος κ. Ιακώβου Κωνσταντίνος τόνισε πως μια καινούργια εποχή ξεκινάει για την τοπική Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Εμπόρων Θεσσαλονίκης επισημαίνοντας ότι «προχωρώντας όλοι μαζί ενωτικά μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυσκολίες με επιτυχία».

 

 

Με τιμή για την Ο.Ε.Ε.Θ. Ο Πρόεδρος  Κωνσταντίνος Ιακώβου, Ο Γενικός Γραμματέας Γεώργιος Τσορμπατζηκωστής