“Συνέντευξη τύπου του πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley “

Θεσσαλονίκη,28 Ιουνίου 2019

     Παρευρέθηκα ως εκπρόσωπος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) στη συνέντευξη τύπου του πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley που διοργανώθηκε την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019.
Είναι μια εξωστρέφεια για το Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά και το Νομό Θεσσαλονίκης και μάλιστα εμείς στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) έχουμε τονίσει πολλάκις ότι πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες εξωστρεφείς εκδηλώσεις, αφού αναδεικνύουν τον εσωτερικό τουρισμό της πόλης μας.

Θα ήθελα λοιπόν να κάνω μια έκκληση στα άλλα Επιμελητήρια να είναι παρόντα του χρόνου, βοηθώντας χρηματικά στη διεξαγωγή και ανάδειξη τέτοιων ενεργειών. Αν υπάρξει στήριξη από όλους τους φορείς, θα καταφέρουμε από πανελλήνιο πρωτάθλημα να γίνει διεθνές, αναπτύσσοντας τον εξωτερικό τουρισμό μας και την προβολή της πόλης μας.

     Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) απέστειλε δυο μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, τον υποφαινόμενο και τον κ. Κωνσταντίνο Λάσκο προκειμένου να αναδείξει την εκδήλωση στηρίζοντας την με την ανάλογη βαρύτητα!!!